Життєвий шлях на освітянській ниві. До 75-річчя з дня народження доктора технічних наук, професора, академіка Найдиша Володимира Михайловича : презентація - Ласигіна, Т. О. (Мелітополь : НБ ТДАТУ, 2015)
UA: Заслужений діяч науки і техніки України, доктор технічних наук, професор, академік, віце-президент Української Асоціації з прикладної геометрії, засновник Мелітопольської наукової школи прикладної геометрії.
Keywords: віхи життя Найдиша В. М.; автор монографій; наукові публікації; фотогалерея