Пам'яті видатного науковця - Турчина, С. (My University, 2012)
З 31 травня до 2 червня на базі ТДАТУ енергетичним факультетом було організовано проведення V Міжнародної науково-практичної та навчально-методичної конференції "Енергозабезпечення технологічних процесів АПК". Ця конференція була присвячена пам яті видатного науковця І. І. Мартиненка. доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента.
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ