Державна політика розвитку інноваційних процесів в Україні - Єфіменко, Людмила Миколаївна; Ефименко, Людмила Николаевна; Yefimenko, Liudmyla (My University, 2009)
UK: Статтю присвячено дослідженню проблем інноваційного процесу. Розглянута класифікація інноваційних процесів та нововведень та послідовність створення нововведень. Проаналізовано етапи інноваційного процесу. EN: The article is devoted to research of problems of innovative process. Considered classification of innovative processes and innovations and sequence of creation of innovations. The stages of innovative process are analysed.
Keywords: інновації; інноваційна діяльність; інноваційний процес; інвестиції; НДДКР