Особливості мікробіологічного контролю робочих приміщень науково-дослідного кафе «Лабораторія» Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - Сидоренко, Л. Д.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna (ТДАТУ, 2020)
Проведено аналіз побутових та робочих приміщень кафе «Лабораторія» на наявність санітарно-показових мікроорганізмів.
Keywords: студент; магістрант; збірник; мікробіологічна чистота; Penicillium; Aspergillus; Escherichiacoliу