Опис до патенту на корисну модель № 107803 "Сільськогосподарське знаряддя для обробітку ґрунту" - Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Kuvachov, Volodymyr; Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Ігнатьєв, Євген Ігорович; Игнатьев, Евгений Игоревич; Ihnatiev, Yevhen; Мітков, В. О.; Mitkov, Vasyl (Державна служба інтелектуальної власності України, 2016)
Сільськогосподарське знаряддя для обробітку ґрунту включає раму, редуктор, систему навіски, механізм регулювання глибини обробітку. На рамі встановлений закритий циліндричний барабан, всередині якого розташований привід різальних робочих органів
Keywords: сільськогосподарське знаряддя; обробіток ґрунту; система навіски; циліндричний барабан