Інформаційна безпека особистості: соціальні та філософські аспекти в глобальному контексті - Дробоног, Валерій (Запоріжжя: НБ ТДАТУ, 2025)
У сучасному цифровому суспільстві, де інформаційні технології проникають в усі сфери життя, питання про інформаційну безпеку особистості стає все більш актуальним і важливим. Інформація, якою обмінюються люди в онлайн-просторі, часто містить чутливі дані, включаючи персональну інформацію, фінансові відомості, медичну та комерційну інформацію. Однак, разом з можливістю миттєвого доступу до інформації та комунікації виникають і нові загрози, які можуть порушити безпеку особистості.
Keywords: інформаційна безпека; технічні аспекти; соціальні медіа; навчання