Використання платформи дистанційного навчання Moodle у викладанні курсу фармацевтичної хімії - Іванова, Ірина Євгенівна; Крищик, Оксана Володимирівна; Ivanova, Iryna; Kryshchyk, Oksana (Вінниця : ДонНУ імені Василя Стуса, 2024)
UA: Дистанційна освіта у кризових ситуаціях, таких як пандемія COVID-19 та повномасштабне вторгнення Російської Федерації в Україну є засобом для продовження освітнього процесу. Одним з інструментів дистанційного навчання є модульне об’єктноорієнтоване динамічне навчальне середовище – Moodle (Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment), яке завдяки відкритості, гнучкості та функціональності є однією з найпопулярніших систем управління навчанням (LMS) у світі.
Keywords: дистанційна освіта; Moodle; система управління навчанням (LMS); фармацевтична хімія; електронне навчальне середовище; тестування знань; освітній процес; дистанційне навчання; фармацевтична освіта; цифрові освітні технології