Опис до патенту на корисну модель № 130043 "Захисні рукавички" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii; Рогач, Юрій Петрович; Рогач, Юрий Петрович; Rohach, Yurii; Яцух, Олег Васильович; Яцух, Олег Васильевич; Yatsukh, Oleh; Гранкіна, Олена Володимирівна; Гранкина, Елена Владимировна; Grankina, Elena; et al. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Захисні рукавички, кожна з яких включає манжету, долонну та фалангові частини, що мають синтетич-не покриття типу "micro-cup", причому долонні частини оснащені додатковими накладками, зафіксо-ваними на кінцях фаланг пальців та з тильних боків долоні і зап'ястя
Keywords: захисний аксесуар одягу; захист рук від механічних пошкоджень; покращення утримання в руках різноманітних предметів