Використання технологій візуалізації навчального матеріалу в інтелектуальних освітніх системах - Бондаренко, Лариса Юріївна; Бондаренко, Лариса Юрьевна; Bondarenko, Larysa; Вершков, Олександр Олександрович; Вершков, Александр Александрович; Vershkov, Oleksandr; Холодняк, Юлія Володимирівна; Холодняк, Юлия Владимировна; Kholodniak, Yuliia; Гавриленко, Євген Андрійович; Гавриленко, Евгений Андреевич; Havrylenko, Yevhen (ТДАТУ, 2021)
UK : В статті сформульовано визначення понять «мультимедіа», «мультимедійні технології», «гіпермедіа». Розглянуто додаткові можливості, які дають дані технології, а також наводяться вимоги та обмеження для використання розглянутих технологій. EN : The article defines the concepts of «multimedia», «multimedia technologies», «hypermedia». Consider additional opportunities offered by these technologies, as well as requirements and limitations for use of the technologies considered.
Use of educational visualization technologies in intellectual education systems
Keywords: інтелектуальні навчальні системи; мультимедійні технології; інтерактивні технології; гіпермедіа; моделінг; intelligent learning systems; multimedia technologies; nteractive technologies; hypermedia; modeling