Наукова бібліотека ТДАТУ в світлинах і документах: фотоальбом (1932-2017) - Почепня, Ольга Вікторівна; Pochepnia, Olha; Білоцька, Ольга Миколаївна; Bilotska, Olha (Мелітополь: НБ ТДАТУ, 2018)
У ювілейному виданні представлено документи і фотоматеріали різних років, з короткою історичною довідкою про розвиток і становлення Наукової бібліотеки ТДАТУ з 1932 по 2017 роки: з часів Мелітопольського інституту механізації сільського господарства (МІМСГ) до Таврійського державного агротехнологічного університету (ТДАТУ). Представлені документи і фото взяті з університетського архіву ТДАТУ і наукової бібліотеки ТДАТУ. Видання призначене широкому загалу читачів.
Keywords: наукова бібліотека ТДАТУ; історія наукової бібліотеки; ТДАТУ; МІМСГ; фонд бібліотеки