Пріоритетні напрями сталого розвитку економіки України - Захарова, Наталя Юріївна; Захарова, Наталья Юрьевна; Zakharova, Natalia; Пересипкін, О. А. (My University, 2020)
Сталий розвиток орієнтований насамперед на людину та поліпшення якості її життя у сприятливому соціально-економічному середовищі та екологічно чистому, здоровому, різноманітному природному довкіллі. Високий інтелектуальний рівень людського потенціалу має забезпечити конкурентоспроможність країни у майбутньому.
Keywords: сталий розвиток; майбутнє; конкурентоспроможність; проект Стратегії сталого розвитку; цінності