Функціональне проєктування в середовищі AUTODESK INVENTOR : навчальний посібник - Дереза, Олена Олександрівна; Вершков, Олександр Олександрович; Тетервак, Ілля Романович; Dereza, Olena; Vershkov, Oleksandr; Tetervak, Illia (Одеса : Олді+, 2025)
Навчальний посібник призначений для підготовки бакалаврів зі спеціальностей: 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування». Метою даного навчального посібника є формування у студентів знань методів функціонального проєктування вузлів і деталей машин з застосуванням програм компанії Autodesk. Розглянуто можливості майстра проєктування Autodesk Inventor, методи моделювання та розрахунку з’єднань, передач та механізмів за допомогою його генераторів. Буде корисний початківцям, здобувачам вищої освіти технічних спеціальностей вищих навчальних закладів, інженерам, викладачам і науковцям, що займаються розробкою машин та механізмів.
Keywords: проєктування вузлів і деталей машин; майстер проєктування Autodesk Inventor