Методика визначення оцінки рівня екологічної безпеки сільськогосподарських агрегатів - Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl; Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (Сумський НАУ, 2016)
UK: Запропоновано комплексний підхід до оцінки рівня екологічної безпеки машино-тракторних агрегатів (МТА), який дозволить оцінювати його вплив на навколишнє середовище у вигляді прогнозного значення і-го фактору екологічної безпеки, до їх нормативних. RU: Предложен комплексный подход к оценке уровня экологической безопасности машинно-тракторных агрегатов (МТА), который разрешит оценивать его влияние на окружающую среду в виде прогнозного значения і-го фактора экологической безопасности, к их нормативным. EN: A comprehensive approach to assessing the environmental safety of the machine and tractor units (MTU), which will allow to assess its impact on the environment as a forecast of the i-th ecological safety factor to their normative.
Методика определения оценки уровня экологической безопасности сельскохозяйственных агрегатов
Method for determining level of environmental safety assessment of agricultural machinery
Keywords: енергетичний засіб; відпрацьовані гази; екологічна безпека; сільськогосподарський агрегат; комплексний коефіцієнт; энергетическое средство; отработанные газы; экологическая безопасность; сельскохозяйственный агрегат; комплексный коэффициент; energy unit; exhaust gases; environmental safety; agricultural unit; complex factor