Модернізація паливної системи дизеля Д-240 у фермерському господарстві «Агросоюз» Генічеського району Херсонської області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Налбат, Сергій (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Об'єктом дипломної роботи є електромагнітний клапан для регулювання подачі води в циліндри двигуна. У процесі роботи проведені: - огляд і порівняльний аналіз існуючих схем подачі води в циліндри двигуна; - зроблені розрахунки на міцність кріпильних деталей; - розрахована потужність на привод електромагніту; - розроблена технологічна карта на складання конструкції; - розроблені заходи щодо безпеки і екологічності проекту, - розраховані техніко-економічні показники конструкції.
Keywords: трактор; двигун; системи паливоподачі; вода; електромагніт; ефективність; охорона праці