Архітектура та зміст комп’ютерних тренажерів для вивчення технічних дисциплін - Чернобильський, Д. Ю. (My University, 2020)
Архітектура та зміст будь-якого комп’ютерного тренажеру, як і класифікація цих програмних засобів, визначається його призначенням, переліком завдань та функціональними можливостями.
Keywords: комп’ютерні тренажери; інформаційні технології; навчання