Устілка для взуття з підігрівом. Опис до патенту на корисну модель № 157098. Україна - Стручаєв, Микола Іванович; Постол, Юлія Олександрівна; Гулевський, Вадим Борисович; Кушлик, Руслан Романович; Шквиря, Микола Валентинович (My University, 2024)
Устілка для взуття з підігрівом містить верхню оболонку, плату, акумулятор, нагрівальний елемент, нижню оболонку. На платі встановлено п'єзоелемент, електрично пов'язаний з акумулятором.
Keywords: устілка з підігрівом; теплозахисний одяг; підігрів взуття; автономне живлення; п'єзоелемент; п'єзоелектричний перетворювач