Оптимізація розміру господарювання сільськогосподарських товариств на засадах теоретико-ігрової моделі - Кукіна, Наталя Володимирівна (ТДАТУ, 2013)
Стаття присвячена дослідженню науково-методичних засад сільськогосподарського підприємництва, обґрунтуванню напрямів щодо раціонального розміру підприємства на засадах теоретико-ігрової моделі
Keywords: товариство з обмеженою відповідальністю; землекористування