Хімія: навчально-методичний посібник - Герасько, Тетяна Володимирівна; Пащенко, Юлія Олександрівна; Коротка, Ірина Олександрівна; Покопцева, Любов Анатоліївна; Herasko, Tetiana; Pashchenko, Yuliia; Pokoptseva, Liubov (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Зміст видання відповідає освітньо-професійній програмі зі спеціальності 263 «Цивільна безпека» та програмі навчальної дисципліни «Хімія». Розглянуті сучасні теоретичні положення про будову атома, хімічний зв'язок, хімічну кінетику і термодинаміку; властивості електролітів і неелектролітів, хімічних елементів та їх найважливіших сполук більш глибоко, ніж за шкільною програмою. Рекомендовано здобувачам ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 263 «Цивільна безпека».
для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 263 «Цивільна безпека»
Keywords: класифікація розчинів; гетерогенні дисперсні системи; полімери; пластмаси; електроліз; характеристика металів