Аналіз досліджень процесу розподілу рідкого гною на фракції за допомогою дугового сепаратора - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila (My University, 2004)
UK: Робота присвячена теоретичному дослідженню процесу розподілу рідкого гною на тверду і рідку фракції за допомогою дугового сепаратора. EN: The work is devoted to theoretical research of process of division liquid manure on firm and liquid fractions with the help arc separator.
Keywords: рідкий гній; безнапірний і напірний дуговий сепаратори; процес зневоднювання; щілинна поверхня; рідка фракція; тверда фракція