Значення лізингу в оновленні матеріально-технічної бази сільськогосподарських підприємств - Чукіна, К. Ю. (My University, 2019)
Основною проблемою підприємств аграрного сектору економіки є нестача власних фінансових ресурсів, особливо що стосується оновлення матеріально-технічної бази. Для своєчасного здійснення виробничого процесу переважну частину коштів аграрії вкладають у оборотні активи, а саме насіння, посадковий матеріал, паливо-мастильні матеріали, мінеральні добрива, засоби захисту рослин.
Keywords: лізинг; матеріально-технічна база; фінансовий лізинг; сільськогосподарські підприємства