Аналіз методів збільшення врожайності соняшника в умовах тов. "Зоря" Приазовського району Запорізької області - Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchеv, Serhii; Колодій, Олександр Сергійович; Колодий, Александр Сергеевич; Kolodii, Oleksandr (My University, 2017)
UK: Робота присвячена досліджування методів збільшення врожайності соняшника в умовах фермерського господарства Приазовського району. RU: Работа посвящена исследованию методов увеличения урожайности подсолнечника в условиях фермерского хозяйства Приазовского района. EN: This work is devoted to the study of methods for increasing the yield of sunflower in conditions and farming in the Priazovskiy district.
Анализ методов увеличение урожайности подсолнечника в условиях фермерского хозяйства «Заря» Приазовском районе Запорожской области
Analysis of the methods increase of sunflower yield in the conditions of zarya farmer farmhouse at the Prazov region of the Zaporozh region
Keywords: сепарація; аспіраційний канал; пневмогравітаційний сепаратор; насіння соняшника; методи збільшення врожайності соняшника; оптимізація ґрунтообробних операцій; використання добрив; штучне зрошення посівів; покращення насіннєвого матералу; вплив внесення добрив