Обгрунтування використання станка для намотування тороїдальних трансформаторів - Бобошко, С. С.; Кошель, Є. М.; Адамова, Світлана Вікторівна; Адамова, Светлана Викторовна; Adamova, Svitlana (ТДАТУ, 2019)
У статті розглянуті питання розподіленого кільцевого намотування тороїдальних трансформаторів на верстаті СНТ-1,0Р.
Keywords: верстат СНТ-1,0Р; тороїдальні трансформатори; намотування; намотувальний верстат; автоматизація електротехнічних комплексів