Приготування земляної ливарної форми - Прокопій, В. С. (ТДАТУ, 2021)
Методика отримання заготовок методом литва в земляні форми.
Keywords: методи лиття; машинобудуванні деталі; процес лиття; ливарне виробництво; разові ливарні форми