Особливості формування світових цін - Марцун, Я. С. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Світові ціни — це ціни великих експортно-імпортних угод, які укладаються в основних центрах світової торгівлі. При цьому угоди повинні укладатись на умовах готівкового розрахунку у вільноконвертованій валюті, а вибрані ринки — регулюватись загальним (вільним) торгівельно-політичним режимом
Keywords: світові ціни; експортно-імпортні угоди; світова торгівля