Опис до патенту на корисну модель № 67968 "Стопорний пристрій причепа" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Державна служба інтелектуальної власності України, 2012)
Стопорний пристрій причепа містить приєднаний до напрямної станини циліндричний корпус, в якому встановлений фіксуючий стержень, робоча та зворотна пружини. Фіксуючий стержень оснащений електромагнітним приводом та приєднаний з можливістю відносного осьового переміщення безпосередньо до якоря приводу
Keywords: транспортне машинобудування; пристрій, що фіксує положення передньої осі причепа відносно рами; фіксація поворотного круга автомобільних та тракторних причепів в положенні прямолінійного руху