АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2013)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у грудні.
Keywords: стимуляція навчання; ликвидаторы ЧАЭС; студент року; сучасна українська мова; День енергетика; John Deere; на навчання до Франції; Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства; КВК; спорт; зимові свята; история песни