Особливості нематеріальної мотивації персоналу - Гогунська, С. В. (ТДАТУ, 2020)
Досліджується нематеріальна мотивація та її роль у системі сучасного менеджменту. Обґрунтовано взаємозв’язок нематеріальної мотивації та продуктивності праці. Проаналізовано особливості використання основних складових нематеріальної мотивації в сучасних умовах функціонування вітчизняних підприємств.
Keywords: мотивація; менеджмент персоналу; методи мотивації; нематеріальна мотивація; підприємство; персонал; управління