Ділова іноземна мова (англійська): методичні вказівки до практичних занять для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 201 «Агрономія» - Караєва, Тетяна В'ячеславівна; Караева, Татьяна Вячеславовна; Karaieva, Tetiana (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
На сучасному етапі якість освіти фахівця, відповідність міжнародним вимогам рівня його компетентності, мобільності, конкурентоспроможності залежать від його рівня володіння іноземною мовою. За умов появи єдиного інформаційного простору, обумовленого інтеграцією України в Європейське співтовариство пріоритетною стає підготовка вищими навчальними закладами освіти незалежних користувачів іноземних мов.
Keywords: іноземна мова; англійська мова; методичні вказівки; практичні заняття