Застосування інноваційних технології при викладанні у сучасному вищому навчальному закладі, як фактору формування професійних компетентностей майбутніх фахівців - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltіanska, Natalia; Болтянський, Олег Володимирович; Болтянский, Олег Владимирович; Boltianskyi, Oleh (My University, 2017)
UA: У статті основний акцент зроблено на застосуванні інноваційних технології при викладанні у сучасному вищому навчальному закладі, як фактору формування професійних компетентностей майбутніх фахівців. EA: In the article a basic accent is done on application of innovative to technology at teaching in modern higher educational establishment, as to the factor of forming of professional competences of future specialists.
Application of innovative is technologies at teaching in modern higher educational establishment as to the factor of forming of professional competences of future specialists
Keywords: cтудент; вищий навчальний заклад; професійна підготовка спеціалістів; навчально-виховний процес; інноваційне навчання; інноваційні технології; репродуктивні методи навчання; Веб-квест; student; higher educational establishment; professional preparation of specialists; educational-educator process; innovative studies