Аналіз українського експорту зернових культур - Почерніна, Наталя Вікторівна; Почернина, Наталья Викторовна; Pochernina, Natalia (My University, 2016)
UK: Виявлено вплив обсягів реалізації та цін на динаміку вартості українського експорту зернових культур. Проаналізована географічна структура експортних потоків десятої товарної групи з використанням факторного аналізу та індексного методу. Визначені пріоритетні напрями реалізації експортного потенціалу зернового господарства України. EN: The aim of this study is to analyze the geographic structure and the impact of price and quantitative factors on the dynamics of Ukrainian cereal in 2015-2016 and to identify priority directions of cereal export potential of Ukraine in the short term.
Аnalysis of ukrainian ceral exports in 2015-2016
Keywords: експорт; зернові культури; факторний аналіз; індексний метод; географічна структура експорту; експортний потенціал; export; grain crops; factor analysis; index method; the geographical structure of exports; exports potential