Посадова інструкція бухгалтера: необхідність внутрішнього регламенту в організації роботи облікових працівників - Левченко, Ольга Петрівна; Левченко, Ольга Петровна; Levchenko, Olha (My University, 2018)
В умовах ринкової економіки України, поряд із державними, бюджетними установами, з’явилося багато приватних підприємств, які мають потребу у кваліфікованих бухгалтерах. Перед тим як влаштуватися на посаду, бухгалтер повинен ознайомитися з роботою, яку буде виконувати. У випадку згоди, він додержується визначених правил поведінки та несе певну відповідальність за свої дії.
Keywords: бухгалтер; облікові працівники; кадрова політика; посадові інструкції