4.6. Особливості управління логістичною системою молокопереробних підприємств: монографія - Демчук, Олена Миколаївна; Демчук, Елена Николаевна; Demchuk, Olena (Видавець Біла К.О., 2019)
Ринкові умови функціонування, посилення конкуренції на ринках молока та молочної продукції обумовлюють необхідність вдосконалення систем управління молокопереробних підприємств з використанням концепції маркетингу. Це дозволить їм максимально задовольнити потреби існуючих покупців та залучити нових, підвищити свою конкурентоспроможність. Вдосконалення товарної та збутової політики вимагає втілення у діяльність молокопереробних підприємств елементів логістичної концепції. Тому необхідно визначити основні напрями впровадження логістичної концепції у збутову діяльність молокопереробних підприємств.
Keywords: ринкові умови; маркетинг; логістика; конкурентоспроможність; молокопереробні підприємства