Опис до патенту на корисну модель № 34001 "Двоканальне рульове керування транспортного засобу з підсилювачем" - Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Луб'яний, М. М.; Петров, А. В.; Бондар, Андрій Миколайович; Бондарь, Андрей Николаевич; Bondar, Andrii; Довгаль, В. В. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2008)
Двоканальне рульове керування транспортного засобу з підсилювачем, що містить одноконтурне гідрооб'ємне рульове керування з насосомдозатором та з гідравлічно керованим золотником, яке відрізняється тим, що до основного насосадозатора паралельно гідравлічно підключено додатковий насос-дозатор з кроковим сервоприводом.
Keywords: транспортне машинобудування; рульові управління з підсилювачем; рульове колесо; кроковий двигун; насос-дозатор; сервопривод; конструкція ГОРУ; рульове керування