Маркетинговий аналіз інвестиційного проекту - Грицаєнко, Галина Іванівна; Грицаенко, Галина Ивановна; Hrytsaienko, Halyna (Державний університет телекомунікацій, 2017)
Питання розробки та реалізації реальних інвестиційних проектів є одними з найбільш складних для будь-якого підприємства, оскільки інвестиційні витрати зможуть принести дохід тільки в майбутньому. Тобто підприємство стикається з необхідністю прогнозування віддалених за часом подій, причому чинник невизначеності повинен бути зведений до мінімуму. Для того, щоб ухвалити рішення про доцільність втілення в життя інвестиційного проекту, підприємство повинне провести детальний аналіз, що включає ряд етапів, кожен з яких важливий для прийняття обґрунтованого рішення
Keywords: інвестиційні проекти; управлінські рішення; маркетинговий аналіз; вивчення товарів і послуг; методи дослідження ринку; елементи ринку; етапи маркетингового аналізу; планомірність; пропорційность