Досвід застосування інформаційно-комунікаційних технологій при дистанційному вивченні електротехніки - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna; Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina; Попрядухін, Вадим Сергійович; Попрядухин, Вадим Сергеевич; Popriadukhin, Vadym (My University, 2021)
UK: Розглянуті особливості застосування сучасних інформаційно-комунікаційних технологій у навчальному процесі на прикладі організації і проведення конференцій у режимі онлайн при вивченні студентами електротехніки, проблеми, які виникли з переходом на дистанційне навчання. EN: Considered features of application of modern of informatively-communication technologies in an educational process on the example of organization and realization of conferences in the online mode at the study of the electrical engineering students, problems that arose up with passing to the controlled from distance studies.
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; дистанційне навчання; індивідуальний підхід; традиційне навчання; самостійна робота; самонавчання; мотивація; освітній процес; of informatively-communication technologies; controlled from distance studies; individual approach; traditional studies; independent work; selftraining; motivation; educational process