Оцінка економічної та біоенергетичної ефективності вирощування озимої пшениці з використанням регулятора росту АКМ - Золотухіна, Зоя Володимирівна; Золотухина, Зоя Владимировна; Zolotukhina, Zoia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna (My University, 2013)
Uk: Встановлено високу економічну та біоенергетичну ефективність застосування регулятора росту АКМ при вирощуванні озимої пшениці в умовах південного Степу України. Ru: Установлена высокая экономическая и биоэнергетическая эффективность использования регулятора роста АКМ при выращивании озимой пшеницы в условиях южной Степи Украины. En: Set high economic efficiency and bioenergy growth regulator AKM with winter wheat in the southern steppes of Ukraine.
Оценка экономической и биоэнергети- ческой эффективности выращивания озимой пшеницы с использова- нием регулятора роста АКМ
Evaluation of economic efficiency and bioenergetic winter wheat regulator of growth with AKM
Keywords: озима пшениця; регулятор росту; передпосівна обробка насіння; економічна та енергетична ефективність; пшениця; вирощування озимої пшениці; пестицидне навантаження; технології вирощування пшениці; регулятор росту АКМ