Використання теплових насосів на тваринницьких підприємствах - Ярмак, І. В. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2026)
Одним з актуальних та першочергових завдань ефективного розвитку України є проблема енергозбереження при виробництві тваринницької продукції у разі використання енергетичних засобів різної якості. Незважаючи на високі темпи впровадження альтернативних та відновлювальних енергетичних джерел енергії в Європі, США, Японії, особлива увага приділяється сучасним теплонасосним технологіям.
Keywords: теплові насоси; енергозбереження; тваринницька продукція