Сучасні методи і підходи до підвищення енергоефективності в електроенерегтиці в умовах стійкого розвитку - Ялама, А. І. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Підвищення енергоефективності в електроенергетиці сприяє скороченню викидів вуглекислого газу та мінімізує негативний вплив підприємств на довкілля. Використовуючи енергію ефективніше, ми можемо зменшити кількість парникових газів, що викидаються в атмосферу, і тим самим боротися зі зміною клімату.
Keywords: енергоефективність; енергоаудит