Аналіз повітряно-решітно-трієрних машин - Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Колодій, Олександр Сергійович; Колодий, Александр Сергеевич; Kolodii, Oleksandr; Мельник, К. Л. (My University, 2015)
UK: У статті проведен аналіз повітряно-решітно-трієрних машин, що використовуються для сепарації насіння. RU: В статье проведен анализ воздушно-решетчатых-триерных машин, использующих для сепарации семян. EN: An article analyzes the air-lattice-indented machines used to separate seeds.
Анализ воздушно-решетно-триерных машин
Analysis of air-sieve-indented machines
Keywords: сепаратор; насіння; решіто; трієр; повітряний потік; сепарація насіння; сортування; ширина захоплення транспортера; технологічна машина МС-4,5; технологічна машина МПО-50