Теоретический анализ процесса взаимодействия радиоимпульсов с колорадскими жуками в растительной среде картофеля - Сили, Иван Иванович; Сілі, Іван Іванович; Sili, Ivan (My University, 2015)
RU: Решена задача по распределению радиоимпульсного излучения в растительной среде картофеля с колорадскими жуками, модель которой может быть представлена в форме параллелепипеда, заполненного изотропной диэлектрической средой с диэлектрической проницаемостью и проводимостью. Изучение распределения радиоимпульсного электромагнитного излучения в растительной среде с колорадскими жуками и их личинками позволит определить необходимые биотропные параметры энергоинформационного радиоимпульсного электромагнитного излучения для угнетения репродуктивной способности жуков и уничтожения их личинок. UK: Розв’язана задача з розподілу радіоімпульсного випромі- нювання в рослинному середовищі картоплі з колорадськими жуками, модель якої може бути представлена у формі паралелепіпеда, заповненого ізотропним діелектричним середовищем з діелектричною проникністю і провідністю. Вивчення розподілу радіоімпульсного електромагнітного випромінювання в рослинному середовищі з колорадськими жуками та їх личинками дозволить визначити необхідні біотропні параметри енергоінформаційного радіоімпульсного електромагнітного випромінювання для пригнічення репродуктивної здатності жуків і знищення їх личинок.
Теоретичний аналіз процесу взаємодії радіоімпульсів з колорадськими жуками в рослинному середовищі картоплі
Keywords: радиоимпульсное излучение; колорадский жук; энергоинформационное излучение; биотропные параметры электромагнитного поля; радіоімпульсне випромінювання; колорадський жук; енергоінформаційне випромінювання; біотропні параметри електромагнітного поля