Соціально-психологічні особливості сучасної студентської молоді - Єременко, Лариса В'ячеславівна; Еременко, Лариса Вячеславовна; Yeremenko, Larysa (My University, 2017)
Полеміка між вченими з приводу визначення соціальних характеристик молоді, критеріїв виділення її в самостійну групу, виявлення її вікових меж має давню історію. Існують різні підходи до вивчення соціально-психологічних особливостей молодих людей: з позицій психології, соціології, фізіології, демографії. Визначення вікових меж молодості, як і рішення багатьох проблем, що відносяться до «молодіжних», досі залишаються предметом наукових дискусій.
Keywords: студентська молодь; соціально-психологічні особливості; молодь; суспільство; життя; людина; адаптація; життєві цінності