Наближення класів періодичних функцій багатьох мажорантою мішаних модулів неперервності у просторі 𝐿∞ - Соліч, Катерина Василівна (Запоріжжя : ТДАТУ, 2026)
UA: Одержано точні за порядком оцінки апроксимативних характеристик класів типу Нікольського- Бєсова 𝐵∞,𝜃 Ω періодичних функцій багатьох змінних у просторі 𝐿∞. /// EN: We are obtained exact-order estimates of the approximate characteristics of Nikolsky-Besov-type classes 𝐵∞,𝜃 Ω of periodic functions of many variables in the space 𝐿∞.
Keywords: апроксимативні характеристики; оцінки наближення; функції багатьох змінних; лінійний оператор; approximate characteristics; approximation estimates; functions of many variables; linear operator