Аналіз виробництва продукції рослинництва в агроформуваннях Запорізької області - Прус, Юрій Олександрович; Прус, Юрий Александрович; Prus, Yurii (ТДАТУ, 2013)
В статті проводиться аналіз виробництва продукції рослинництва на регіональному рівні.
Keywords: посівні площі; урожайність; прибуток; рентабельність