Перші кроки до науки: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції студентів та магістрантів за підсумками наукових досліджень 2014 року - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
До збірки ввійшли матеріали учасників науково-практичної Інтернет-конференції студентів за підсумками наукових дослідження 2014.
Keywords: вища математика; фізика; MATHCAD; рідинні кристали; сила тяжіння; іноземні мови; охорона праці; безпека виробництва; забруднення повітря; невиробничий травматизм; знежирене молоко; соціальні проблеми суспільства