Роль вищої математики у формуванні загальних компетентностей здобувачів вищої освіти - Іщенко, Ольга Анатоліївна; Ищенко, Ольга Анатольевна; Ishchenko, Olha (My University, 2020)
UK: У статті розглянуто можливості та переваги математичної підготовки майбутніх фахівців у процесі формування професійних компетентностей. EN: Possibilities and advantages of mathematical training of future specialists in the process of forming professional competences are considered in the article.
Keywords: вища математика; професійні компетенції; освітньо-професійна програма; результати навчання; абстрактне мислення; higher mathematics; professional competences; educational and professional program; learning outcomes; abstract thinking