Проблеми правового регулювання родових поселень - Горбова, Наталя Аркадіївна; Горбова, Наталья Аркадьевна; Horbova, Natalia (My University, 2019)
Становлення мегаполісів, як соціально-економічних систем загострили питання ресурсного забезпечення населення, зокрема у секторі забезпечення продуктами харчування, водо- та енерго-постачанням, а також гарантування засад формування якісного та безпечного середовища існування. Процес децентралізації владних повноважень в Україні створив передумови для самостійного розвитку територій. Водночас, недостатній рівень сформованості таких відносин висуває потребу їх нормативно-правового регулювання
Keywords: ресурсне забезпечення населення; правове регулювання; децентралізація; самостійний розвиток територій; нормативно-правове регулювання; господарювання; родові поселення; аграрний сектор