Шляхи використання деревної біомаси у якості біометану - Валієва, К. Р. (ТДАТУ, 2021)
Одним із альтернативних джерел отримання енергопродукту є виготовлення біометану з відходів плодової деревини, а саме зізрізаних гілок плодових дерев.
Keywords: переробка деревних відходів; біогаз; утилізація викидів плодового садівництва; переробка біомаси метановим бродінням; біометан