Прогнозування банківського кредитування - Жеребцова, Н. С. (ТДАТУ, 2021)
Додаткові вклади слід поміщати в кредити на купівлю житла, а не в сільськогосподарські та комерційні кредити. Якщо ми взагалі видалимо це обмеження тоді всі інвестиції перемістяться у кредити на купівлю житла. Розв’язання задач в пакеті зроблено в пакеті MathCad.
Keywords: лінійне програмування; математична модель; алгоритмічне програмне забезпечення; типи кредитів