Опис до патенту на корисну модель № 107458 "Роторно-пульсаційний апарат з ротором, що вібрує" - Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Івженко, А. О.; Ялпачик, Федір Юхимович; Ялпачик, Федор Ефимович; Yalpachyk, Fedir; Султанова, В. О. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2016)
Роторно-пульсаційний апарат з ротором, що вібрує, містить корпус, усередині якого концентрично розташовані ротор і статор з прорізами та електромагніт, який вбудований в корпус. Кількість і ширина прорізів ротора дорівнюють відповідно кількості та ширині прорізів статора
Keywords: роторно-пульсаційний апарат; ротор; інтенсифікація процесів змішування; емульгування; гомогенізація; диспергування гетерогенних систем; харчова промисловість; переробна промисловість; фармацевтична промисловість; хімічна промисловість