Підготовка води для краплинного зрошення - Пастухов, В. І.; Тарасенко, Володимир Віталійович; Тарасенко, Владимир Витальевич; Tarasenko, Volodymyr (ТДАТУ, 2013)
UK: Визначені вимоги до води, яка застосовується для краплинного зрошення. Розглянуті типи фільтрів для очищення води від механічних домішок та хімічних речовин. Наведені результати виробничих випробувань піщано-гравійного фільтра ФГ-60/3 компанії «РОСТА». RU: Определены требования для воды, которая применяется для капельного орошения. Рассмотрены типы фильтров для очистки воды от механических примесей и химических веществ. Приведены результаты производственных испытаний песчано-гравийного фильтра ФГ-60/3 компании «РОСТА». EN: The requirements for water which is used for drip irrigation are defined. The types of filters for cleaning the water from impurities and chemicals are described. The results of production tests of sand and gravel filter FG-60/3 of the company "ROSTA" are pointed out.
Подготовка воды для систем капельного орошения
Water preparation for the systems of drip irrigation
Keywords: краплинне зрошення; фільтри очищення; очищення води; фільтростанція; оцінка якість води.; якість води; випробування фільтрів; вирощування овочів; вирощування баштанних культур; вирощування ягідних культур